O nama

Ko smo mi?

Proizvođač zdrave hrane

Apieco d.o.o je firma koja se bavi proizvodnjom integralnog brašna.Osnova je 2010.godine sa ciljem opsluživanja tržišta visokokvalitenim proizvodima.

Posebna pažnja posvećena je odabiru tehnologija za proizvodnju integralnih brašna kako bi se ispunila očekivanja kvaliteta koja je firma postavila od samog starta.Nakon što je oprema puštena u funkciju, usljedio je period testiranja i usavršavanja proizvoda.

Nakon mnogo truda, testiranja i eksperimentisanja, u asortimanu firme su se pronašli proizvodi koju su ispunili uslove i standarde kvalitete i proizvodnje.

Misija „Apieco“ uspijeva  isključivo zahvaljujući visokom kvalitetu  proizvoda i na taj način nastojimo ispuniti našu viziju – biti inovativan lider u prehrambenoj industriji.  Ambalaža naših proizvoda, sa transparentnim kružnim prozorčićem, omogućava  direktnu vizualizaciju visoke kvalitete brašna -  prilagođavanje potrebama naših kupaca je sastavni dio naše svakodnevne proizvodnje

Čime se bavimo?

Proizvodnja integralnog brašna

Pitate se šta je integralno brašno ? – To je brašno sa cjelovitim zrnom žitarice sa svim njegovim najhranjivijim  dijelovima: mekinja, klica i endosperm. Ova cjelovita zrna žitarica predstavljaju veliku zdravstvenu beneficiju za konzumente, pružajući ogromnu količinu dijetalnih vlakana, složenih ugljikohidrata, proteina, minerala, vitamina, nezasićenih aminokiselina i antioksidanasa koji uništavaju nakupljene slobodne radikale i otrove u ljudskom organizmu.

Postupajmo sa našim tijelom tako da nam ono bude zahvalno i mnogo više dobrog uzvrati. Vodite mnogo računa o svom organizmu jer je to jedino mjesto gdje možete živjeti. Naša hrana bi trebala biti naš lijek i krajnje vrijeme je da pokrenemo zdravstvenu reformu na vašim tanjirima. Spriječimo sami sebe u doprinošenju nastanka bolesti, uživajmo u sreći i zdravlju, jer:  zdravlje je najveće bogatstvo !

 

Naši certifikati